Tuinwinkel Aanbod

Openingstijden van de tuinwinkel
In de periode van 1 april t/m 30 september is de tuinwinkel geopend van 9-13 uur en
in de periode van 1 oktober t/m 31 maart van 11-13 uur, met uitzondering van de
maanden december en januari - dan is de tuinwinkel gesloten.
 

WAT IS ER TE KOOP  
Groenten Inmiddels is in de tuinwinkel van alles te koop - bv. bloemkool en slaplanten. 
Sierplanten Nog geraniums en diverse andere 1 jarige planten.
Meststoffen Alle meststoffen en bestrijdingsmiddelen zijn te koop die een tuinierder nodig heeft, uiteraard alles passend binnen het beleid voor het natuurlijk tuinieren, dus milieuvriendelijk (eco-style).
Aarde Er is tuinaarde, compost, tuinturf, potgrond en op bestelling cacaodoppen en boomschors.
Gas/olie Propaangas, benegas en verder alles wat nodig is om veilig gas aan te sluiten zoals gasslang, regelaars, klemmen, etc. 
Nieuw in het assortiment is zibro reukloze petroleum, zeer geschikt voor kachels.
Diversen Er zijn nu ook tonkin stokken, 12-Volts lampen, vuilniszakken, bindmiddelen zoals touw e.d. en pen light batterijen verkrijgbaar. Verder alles waar vraag naar is en van te voren besteld wordt, uiteraard passend binnen het natuurlijke beheer.
Pittenspecialist Vanaf nu kan er via de tuinwinkel uit het assortiment van de Pittenspecialist (zie advertentie in de Tuinliefhebber) worden besteld. Het volledige assortiment is te zien op hun website.
Dit geldt in eerste instantie voor zonnepanelen, ijskasten, kooktoestellen, geisers e.d.
Kleinere artikelen kunnen ook besteld worden maar worden pas geleverd als er voldoende bestellingen zijn. Dit om het ophalen uit Amsterdam kostendekkend te maken.

 

Verdere aanbod
Het aanbod is wisselend per week. Vaste planten zijn er ook, maar ook dat wisselt iedere week. Op bestelling is in principe alles leverbaar (ook bv vruchtbomen of druiven) mits het in voorraad is bij de groothandel. Indien voorradig dan is het dezelfde week, mits voor vrijdag besteld, al op zaterdag in de winkel!!

Bestellen
Bestellen kan bij Johan Bool (tuin 160), maar ook in de zwarte bus die aan voorkant van tuinwinkel hangt of per email: j.bool@hetnet.nl.