Spring naar inhoud

De tuinwinkel

2015-05 Tuinwinkel Eigen Arbeid

Van februari t/m oktober  is de tuinwinkel elke zaterdagmorgen geopend.
In verband met de corona-maatregelen voorlopig elke zaterdag van 10.00 – 12.00 uur.

In de winkel vindt u een ruim assortiment seizoensplanten, meststoffen en diverse kleine gereedschappen en andere tuinartikelen. In het zomerseizoen hebben we weer groente planten, vaste planten en zomerbollen. Ons plantenaanbod wisselt per week. Kom eens kijken wat we deze week hebben ingekocht!

Vast in het assortiment hebben we:

Meststoffen Alle meststoffen en bestrijdingsmiddelen zijn te koop die een tuinierder nodig heeft, uiteraard alles passend binnen het beleid voor het natuurlijk tuinieren, dus milieuvriendelijk (eco-style).
Aarde Er is tuinaarde, compost, tuinturf, potgrond en op bestelling cacaodoppen en boomschors.
Gas/olie Propaangas in flessen van 10,5 en 18 kg en verder alles wat nodig is om veilig gas aan te sluiten zoals gasslang, regelaars, klemmen, etc. Nieuw in het assortiment is zibro reukloze petroleum, zeer geschikt voor kachels.
Diversen Er zijn nu ook tonkinstokken, 12-Volts lampen, vuilniszakken, bindmiddelen zoals touw e.d. verkrijgbaar. Verder alles waar vraag naar is en van te voren besteld wordt, uiteraard passend binnen het natuurlijke beheer.

Ook op bestelling
Op zoek naar een specifieke plant? Op bestelling is in principe alles leverbaar (ook vruchtbomen, druiven of gereedschap). Als u voor donderdag bestelt, kunt u het zaterdag afhalen in de winkel, mits het in voorraad is bij de groothandel. Bestellen kan bij Onno en Marian Calia (tuin 81) of per email: mccalia@hetnet.nl.