Spring naar inhoud

Eigen Arbeid ontvangt Gulden Klinker

Woensdag 17 juni om 16.30 uur ontvangt Amateurtuindersvereniging Eigen Arbeid de Gulden Klinker. Rond half vijf zal Wethouder Ingrid van Engelshoven de Gulden Klinker bij de vereniging instraten en een cadeaucheque van 1.000 euro overhandigen.

Met de Gulden Klinker wordt de vereniging beloont voor haar vele inspanningen die zij regelmatig doet. Zo ontvangt de vereniging jaarlijks vele bezoekers van De Zonnebloem, het Rode Kruis en verzorgingshuis Landscheiding. Leerlingen van de Vrije School werken regelmatig in de tuinen en krijgen er les in natuur en milieu.

Natuurlijk Tuinieren
De amateurtuindersvereniging richt zich op natuurlijk tuinieren en heeft hiervoor het hoogst haalbare keurmerk in haar bezit. Bij deze vorm van tuinieren is er naast het verbouwen van groente en fruit, ook ruimte voor andere planten en dieren. Een team van vrijwilligers van Amateurtuindersvereniging Eigen Arbeid onderhouden het tuinenpark.

Gulden Klinker
Veel Hagenaars houden zelf hun buurt schoon, leefbaar en gezellig. Alle mensen die samen iets doen om hun omgeving leefbaarder te maken, of dat nu buurtbewoners, ondernemers of scholieren zijn, kunnen worden genomineerd voor de Gulden Klinker.

Kijk voor meer informatie op: Gulden Klinker