Skip to content

LEZING Duivenvoordse- en Veenzijdse polder

IMG_0482 (Custom)Amateurtuindersvereniging Eigen Arbeid nodigt u uit voor een lezing over de Duivenvoordse- en Veenzijdse polder, beschermd natuurgebied tussen Den Haag en Wassenaar en grenzend aan ons tuinpark.
Mevrouw Jenny van Leeuwen is boswachter in het gebied en de heer Albert Niphuis maakte als bewoner een uitgebreide studie over de polder; beiden zijn gepassioneerde vertellers en maken met ons een reis door de geschiedenis van het gebied van de laatste ijstijd tot nu! Bewoond vanaf de middeleeuwen, ooit jachtveld van de adel, nu jachtterrein van verschillende roofvogels…
Praktische info:
Woensdag 29 augustus, start om 20 uur, welkom vanaf 19:15 uur.
Toegang gratis, wel aanmelden via eigenarbeid@gmail.com waarna u bevestiging krijgt. (vol is vol)
ATV Eigen Arbeid Zijdeweg 60, 2245 BZ Wassenaar (achter brasserie De Landbouw en met ruime parkeerplaats)