Spring naar inhoud

Eigen Arbeid krijgt hoofdprijs

 

Keurmerkbord

Eind juli van dit jaar was er de 4 jaarlijkse keuring in het kader van het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren bij Eigen Arbeid. De uitslag is deze week binnengekomen. Eigen Arbeid krijgt wederom de (maximale) 4 stippen en mag weer 4 jaar lang het Keurmerk blijven voeren.
Bij de keuring worden er punten gegeven voor alle natuurlijke zaken op het complex. Het maximaal te halen aantal punten is 290. Wie 80% of meer van dit aantal behaalt krijgt de 4 stippen. Maar Eigen Arbeid kreeg meer. Door bijzondere natuurlijke elementen kregen we veel bonuspunten en zo kwamen we in totaal op maar liefs 352 punten, oftewel 121% (vorige keer 116%). Nooit eerder kreeg een keurmerktuinpark zo’n hoog resultaat. Het zal duidelijk zijn, feest bij Eigen Arbeid.