Spring naar inhoud

Polderdag op 30 mei

polderdag
Het kan druk worden op ons complex op Hemelvaartdag (30 mei). De Stichting Land van Wijk en Wouden en meerdere agrarische natuurverenigingen en stichtingen gericht op promotie van het buitenleven, houden die dag de zogenaamde Polderdag.
De Stichting Land van Wijk en Wouden heeft voor die dag 4 fietsroutes uitgezet, waarvan er één door Wassenaar, Voorschoten en de rand van Den Haag, langs ons complex. De deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om ons complex te bezoeken als rust- en consumptieplek. Hoeveel er komen is niet duidelijk, is afhankelijk van het weer. De kantine zal die dag geopend zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur, de keuken zal gesloten blijven, Er zijn naast de koude en warme dranken ook gevulde koeken, ijsjes en zakjes chips.
Daarnaast zal het IVN aanwezig zijn om kinderen een ´slootjes-avontuur´ aan te bieden, een begeleide ontdekkingstocht wat er allemaal leeft in de sloot. Dit avontuur staat ook open voor kinderen van onze tuinders, deze kunnen gewoon aansluiten en er zijn geen kosten aan verbonden.
De deelnemers zullen ongetwijfeld van de gelegenheid gebruik maken om wat rond te wandelen en tuinen te bekijken.

Voor meer informatie over de Polderdag klik HIER.