Spring naar inhoud

De Landscheiding bij Eigen Arbeid op bezoek

Het was een succesvolle dag, het bezoek van de mensen van De Landscheiding op woensdag 15 mei.
De deelnemers, die opgehaald werden door een groep vrijwilligers, werden om 10.15 uur ontvangen in De Stal met koffie en wat lekkers. Na de koffie was het tijd voor een rondgang over het complex, waarvan de deelnemers mede door het prachtige weer en natuurlijk de mooie tuinen, volop genoten. Terwijl de lunch opgehaald werd bij De Landscheiding, genoten de deelnemers van een aperitiefje op het terras. Na de lunch was er een, door Annalies van Markwijk van De Landscheiding verzorgde, muzikale bingo. Na de zeer geslaagde happening werden er afsluitende woorden gesproken namens Eigen Arbeid en door Marlot Henkes, coördinator Welzijn LS. De tevreden deelnemers werden, nadat zij allen een plantje kregen, om 14.30 uur terug gebracht naar het tehuis. Hulde aan de vrijwilligers die deze geslaagde dag mogelijk maakten.

0123456789