Spring naar inhoud

Kees Guldenmundt 40 jaar lid

Op maandagochtend 8 juli 2019 was er tijdens de koffiepauze bij de Natuurlijke Tuinierders van Eigen Arbeid een klein feestje. Kees Guldenmundt, de man die al jarenlang leiding geeft aan het Natuurlijk Tuinieren, was 40 jaar lid van de vereniging en werd gehuldigd. Vicevoorzitter Dennis van den Oever sprak lovende woorden en bedankte Kees voor zijn enorme inzet voor de vereniging gedurende de 40 jaar. Naast het Natuurlijk Tuinieren, waarbij de vereniging een aantal grote prijzen won, was Kees er vanaf het begin altijd bij als er werk te verrichten was. De vicevoorzitter overhandigde Kees namens het AVVN een oorkonde en bijbehorende speld. Carina Verpoorten memoreerde de prettige gang van zaken tijdens het Natuurlijk Tuinieren de afgelopen 21 jaar waarbij Kees altijd aanwezig was en iedereen enthousiast wist te maken voor het onderhoud van de natuurlijk projecten. Kees zelf bedankte iedereen voor de prettige samenwerking. Hij was verrast dat de vereniging er voor gezorgd had dat er bij de koffie Bossche bollen waren, de populaire traktatie van Kees als hij jarig was.
12345678