Spring naar inhoud

Jeu de Boules seizoen afgesloten

Het Jeu de Boule Herfsttoernooi op zaterdag 12 oktober 2019 met vrijwel de gehele dag lichte regen. Toch hebben alle deelnemers 4 wedstijden gespeeld. 1ste werd Lina van Dijk, de 2de en 3de plaats gingen naar Bert Fils en Onno Calia, zij eindigden gelijk. Alhoewel er wat minder deelnemers waren, een goed georganiseerd en geslaagd toernooi.
Bij de prijsuitreiking werden ook de winnaars van het zomertoernooi bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Dit toernooi is gewonnen door Onno Calia, 2e werd Bert Fils en 3e Peter van Rooijen.
Aan het einde van de prijsuitreikingen deelde Kees Spaans mede dat hij stopt als mede organisator van het Jeu de Boulen bij Eigen Arbeid. Marian Calia deelde namens de deelnemers mede dat iedereen het jammer vindt dat Kees stopt. Zij bedankte Kees voor zijn meer dan 20 jaar inzet als opperhoofd en coördinator van het Jeu de Boules bij Eigen Arbeid. Vooral zijn capaciteit bij het maken en aanpassen van speelschema’s zullen we missen.
Aan het einde van de dag was er in De Stal een goed verzorgd etentje voor de deelnemers, wat een gezellige samenzijn werd.

Dank aan Kees, Marian en Peter, die weer veel werk verricht hebben om het afgelopen seizoen zo succesvol te maken.

Winnaars herfsttoernooi
Winnaars zomertoernooi
De organisatie: Bedankt
Uitslagen herfsttoernooi
Eindstand zomertoernooi